Minor Crossmedia vanaf februari op de HRO

Minor Crossmedia vanaf februari op de HRO

Enkele weken geleden is besloten dat ik op de Hogeschool Rotterdam de minor Crossmedia ga geven. Ik ben nog aan het nadenken over de definitieve didactische en concrete invulling maar hieronder voor de geïnteresseerden (studenten, gastdocenten en bedrijven voor opdrachten) meer info:

De presentatie:

De video:


Pitch Minor Crossmedia 11 december 2008 from Ayman van Bregt on Vimeo.

Tweede video met een opname van vandaag vind je hier.

2 Responses to “Minor Crossmedia vanaf februari op de HRO”

 1. Merel van der Sar Says:

  Ziet er goed uit Ayman, heeft inderdaad veel raakvlakken met de minor die ik nu volg: Concept & Product Development. Wat ik daar echt een van de leukere onderdelen van vind is het in groepsverband deelnemen aan een van de battles op http://battleofconcepts.com/.

  Wat mij interessant lijkt voor Crossmedia is het bedenken en volledig uitwerken van een promotiecampagne. Aangezien er zoveel middelen zijn is het een uitdaging om de juiste combinatie van middelen te vinden voor de beoogde doelgroep.
  Succes met de ontwikkeling van het lesprogramma!

  Merel van der Sar
  (4e jaars CMD)

 2. Daphne Dijkerman Says:

  Succes met de ontwikkeling van de minor!

  gr.
  Daphne

Leave a Reply