Reputatie 2.0: Het managen van je online reputatie

Reputatie 2.0: Het managen van je online reputatie

www.flickr.com

aymanvanbregt's Enterprise Web 2.0; Socializing the enterprise photoset aymanvanbregt’s Enterprise Web 2.0; Socializing the enterprise photoset


Op 9 december was er in de Kuip een congres van Heliview. Op dit congres (Enterprise Web 2.0; Socializing the enterprise) heb ik een ruime twintig minuten gepraat over de impact van de online wereld op je reputatie. Dit reputatiemanagement heb ik ingestoken vanuit blogs, microblogs, crowdsourcing, overige datatools (web care teams en het effect van een open google agenda), reputatienetwerken en social media. De evaluaties moet ik nog krijgen maar de reacties waren zéér positief. Hieronder mijn verhaal in slides en een video opname (eerst inleiding van dagvoorzitter Rene Jansen) met mijn zeer compacte flip mino hd.

Powerpoint:

Video:

One Response to “Reputatie 2.0: Het managen van je online reputatie”

  1. Reputatie 2.0 in de praktijk met mijzelf als onderwerp Says:

    […] Een leuk congres met veel respons (vooral online nadien :-). Ik schreef er ook deze posting over. De afgelopen weken merk ik dat er in de perceptie van mensen heel veel aandacht is en dat dit […]

Leave a Reply