Simyo (@simyonl) gaat alleen op reis?

Simyo (@simyonl) gaat alleen op reis?
Simyo Web to go advertentie - ANWB Kampioen

Ik zat van de week even te bladeren in de Kampioen en kennelijk met een reden want bovenstaande advertentie (klik hier voor de grote versie). Het viel mij op dat het toch tegenstrijdig is om te suggereren dat je op vakantie gaat en Simyo web to go mee kunt nemen (voor een stuntprijs) maar dat het mobiel internetgebruik op je laptop alleen tot de landsgrenzen beperkt is. Ik zou zeggen dat de meeste mensen hier al overheen gelezen hebben en snel op de site op nu kopen hebben geklikt. Tegenstrijdige boodschap van een marketeer of was het in dit geval het reclamebureau. Of begrijp ik het gewoon niet?

One Response to “Simyo (@simyonl) gaat alleen op reis?”

  1. wouter Says:

    texel is toch ook leuk ;)

Leave a Reply