Een nieuwe weg en een nieuw platform…

Verhuizing

Ik ga loop het pad uit hier en ga verhuizen en wel naar Posterous. Sinds 2008 zijn er al plannen voor een nieuwe website om Ayman.nl te integreren met het blog wat je nu leest en iedere keer zijn er weer redenen om het niet af te ronden ondanks dat het design er ook allang lag. Slecht excuus dat de schoenmaker ook gaten in zijn schoenzolen heeft en daarom tijd voor een nieuwe plek als aanzet tot… De afgelopen jaren waren een rollercoaster met veel mooie dingen zoals Pytch en onlangs Vroege Vogel (@vroegevogel). Tijd om weer meters te maken en mijn afwezigheid op dit blog heeft geleid tot nieuwe energie merkte ik. Je kunt dus weer meer verse informatie van mij verwachten en vaker korter en krachtiger en wederom als richtingwijzer in het digitale landschap gekoppeld aan strategie, marketing & communicatie. Het beeld van wat ik moet met Ayman.nl is ook duidelijker nu dus a/d slag!

Vanaf nu volg je mij dus op http://aymanvanbregt.posterous.com!

PS: Alle content die hier staat kun je ook daar vinden.

2 Responses to “Een nieuwe weg en een nieuw platform…”

  1. Hans van Gleer Says:

    Veel succes en bedankt voor alles wat je hebt gedaan en wat te gebeuren staat. Ik volg je!

    Hans

  2. wouter Says:

    gefeliciteerd met de vroegevogels. ziet er top uit.

Leave a Reply